casting, szereplők, válogató, film, színház, reklámfilmek, kiemelt, főszerep

· Főoldal

· Web projektek

· Casting Ügynökség

Központi iroda:

6720 Szeged, Arany J. u. 7., 1/112.


Telefonszám: +36.30.280.22.22.

munkanapokon 10-11 óra között


E-mail: info[@]serweb.hu


casting, szereplőválogatás, modellügynökség

Bankszámlaszám (OTP.):

11735005-20580126


IBAN:

HU55 1173 5005 2058 0126 0000 0000


Adószám: 23279382-2-06

Casting, szereplőválogatás

Mi is a casting szó jelentése?! A casting szó szereplőválogatást jelent. Elsősorban film, reklámok kiemelt vagy statiszta szerepeire keresünk szereplőket. Emellett modellügynökségek, modell feladatok, hostess, színházi és egyéb igények kielégítésére is keresünk résztvevőket. Regisztrált tagjaink a regisztráció során fotósorozat készítésével kerülnek az adatbázisunkba. Ügyfeleink az adatbázisból válogatják ki a számukra legideálisabb szereplő jelöltjeiket. Egy szép napon bármelyikünkre rákacsinthat a szerencse és szereplő válhat belőlünk!

Kínálatunk:

- formai és tartalmi profizmus, igényes ügyfelek számára is megfelelő minőségű casting anyagok létrehozása,

- agilis szemlélet, gyors reagálás a kínálatra és keresletre, a kívánt casting anyag akár azonnalra rendelkezésre állnak,

- széles szereplői tömegek koordinálása, közösségi média használata, sms, e-mail, telefonos elérésekkel, marketing megoldások alkalmazása,

- magyar és külföldi ügyfelek fogadása és a velük történő kapcsolattartás,

- streetcasting: megtaláljuk a legmegfelelőbb karaktert, legyen szó akár a legextrémebb igényről is,

- kreatív szemlélet, dinamizmus, optimista hozzáállás

- működjünk együtt, próbáld ki, meglátod!

Kapacitásunk:

- folyamatosan bővülő, online felületű, összetett keresőrendszerű adatbázis,

- saját műterem, fotó és videó szobával, korszerű háttérrel,

- tapasztalt casting director, operatőr és vágó, koordinátor,

- iroda, ahol minden ügyfél kellemesen érezheti magát,

- szakmai és társadalmi kapcsolatrendszer.


Várunk sok szeretettel!

Szereplőválogatás, casting

A Serweb Casting az ország egyik legdinamikusabban fejlődő szereplőket segítő Ügynöksége. Hazai és nemzetközi reklámfilmekbe, sorozatokba, játékfilmekbe keresünk különböző karakterű szereplőket minden korosztályból. A Serweb Casting hazai médiumok és a filmgyártás felé is közvetít karaktereket. Casting tevékenységünk a Ti közreműködésetekkel válik Magyarország legdinamikusabb, legmegbízhatóbb és legversenyképesebb szereplőcket közvetítő csapatává.

Casting a javából!

Színház? Film? Mozi? Reklám? Gyermek? Felnőtt? Nő? Férfi? Különleges? Egyedi? Meghatározó? Mellékszereplő? Főszerep? Kiemelt statiszta szerep? Alkalmi vagy állandó felkérések? Együtt sikerülni fog! Serweb Casting Ügynökség!

Költségek...

"Első nekifutásra féltem a Casting Ügynökségnek fizetett éves tagdíjtól, de befektetés nélkül nincs nyereség!" A serweb Casting Ügynökség éves tagdíja 1.300 Ft, mely magában foglalja a jelentkezéskor elkészítésre kerülő portfolió fotó árát is.

Casting = siker

A siker utáni vágy egyre nagyobb jelentősséggel bír legtöbbünknél. A lehetőségeink kinyíltak, ma sokkal gyorsabban és könnyebben érhetjük el céljainkat, lehetünk sikeresek, mint azelőtt bármikor. Elsőre tűzd ki a siker felé vezető céljaidat!

Casting Ügynökség, Szereplő Válogatás

Hogy adott pillanatban a legmegfelelőbb szerepre a legideálisabb szereplőket tudjuk a megrendelőink felé irányítani, ahhoz szükség van arra, hogy a rendszeresen megtartott jelentkezési napokon a lehető legtöbb potenciális szereplő jelölt regisztrálja magát casting ügynökségünknél magát. Aki kimarad, az könnyen lemaradhat.

Érdekes, friss külső hírek


Friss, aktuális, érdekes